Werkwijze

Bouwen voor particulieren

Nieuwbouw van woningen is er in vele vormen. Dat geldt zeker voor de woningen die Wolfswinkel heeft gerealiseerd. Of het nu gaat om een relatief bescheiden optrekje of een luxueuze villa vol domotica, met Wolfswinkel uit Hoenderloo neemt u een aannemer in de arm die bijzondere projecten met enthousiasme en aandacht aanpakt.

Wij verzorgen nieuwbouw van woningen en bedrijfspanden van de fundering tot de nok, inclusief alle technische installaties. Daarvoor werken wij samen met betrouwbare en innovatieve partners, terwijl wij in alle gevallen uw contactpersoon en aanspreekpunt blijven.

Een verbouwing of nieuwbouw is altijd een spannende periode. Misschien heeft u veel vragen over hoe de (ver)bouw in zijn werk gaat of wat er allemaal bij komt kijken. Dat realiseren wij ons als geen ander. Daarom laten wij bij al onze projecten niet alleen het eindresultaat zien, maar ook de beginsituatie en een aantal stappen van het bouwproces.

pr-part-walhof-8-xs-820x501x1-new
pr-part-van-ommen-5-820x546-2
pr-part-bruin-1-xs-2
b-kantoor-1

Bouwen voor bedrijven

Bedrijven en (overheids-) organisaties werken graag met Wolfswinkel omdat zij weten dat zij op de Hoenderlose aannemer kunnen vertrouwen. Afspraak is afspraak. Door nauw samen te werken met de bouwkundigen van de opdrachtgever, mee te denken over plannen en uitvoering en door een flexibele houding in samenwerkingsprojecten, is Wolfswinkel een langdurige partner voor gemeenten, woningcoöperaties en projectontwikkelaars, voor scholen en (zorg)instellingen.

Wolfswinkel verzorgt nieuwbouw van kantoren en andere bedrijfsruimtes, onderhoud en restauraties. Met zorg, kennis van zaken en vakmanschap.

Lid BouwGarant

Aannemingsbedrijf Wolfswinkel is lid van BouwGarant. Dat betekent dat nieuwbouw en verbouwingen verzekerd zijn tegen constructieve en zogeheten verborgen gebreken (bij opdrachten tot max. 350.000 euro). Dus als u op het punt staat een aannemer te kiezen, dan weet u in ieder geval dat u bij Wolfswinkel uit Hoenderloo op die extra zekerheid kunt rekenen.

Meer erkenningen en keurmerken >